mandag 12. juli 2010

9 juli HJARTDAL: Tuddal Høyfjellshotell



Jeg hadde gledet meg til å komme hit igjen, det er et nydelig sted med en hel masse bygg, topp restaurant, bakeri, rosemalingsverksted etc. Og skikkelig bra folk som står bak. Hotellet er fullt av de rareste ting, for eksempel en stor samlig elefantfigurer...
Vår lokale gjest John Olav Hovde valgte å bli pappa natt til denne dagen( ok, så hadde vi gamblet litt i forhold til termin...), så på få dagers varsel fikk vi en strålende erstatter på gjestevokal: Anne Lene Nordbø.




Det kom en hyggelig gjeng med interesserte tilhørere fra hyttene omkring, og vi underholdt ute på terrassen på en nybygd scene belagt med et ekte indisk teppe, det var mygglys på alle bordene, men likevel måtte vi smøres med myggservietter i løpet av konserten. Veldig fin kveld, og platene våre gikk unna etterpå... gitaristen fra smått legendariske Twilight fra Drammen skaffet seg alle titler, topp!


Jeg traff Thorstein, min gamle kompis som var på hyttetur i nærheten, fikk smake steinovnsbakt 12-øres, og hjemmerøkt aure.
Så ble det alt for sent i seng, men hva gjør vel det når du våkner opp til denne utsikten og en deilig omelett! På gjensyn...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere